Kursusrække i Kolding v/ Dorte Ulrikke Nørgaard

I Urteværkstedet fremstiller vi forskellige urteprodukter som f.eks. booster immunforsvaret, virker afstressende, styrker fordøjelsen, virker mod infektioner eller heler sår og slimhinder.

Du lærer specielle urter at kende, og du lærer om urternes egenskaber og anvendelsesmuligheder. Urter indeholder mange forskellige plantenæringsstoffer og aktivstoffer, som gør dem velegnede til at holde krop og sind sunde og i balance. Igennem tusindvis af år har vi brugt denne viden om planterne til at forebygge og helbrede sygdomme.

Glæd dig selv eller én du holder af med et styrkende urtesalt, en velsmagende urtete eller en velduftende bodyoil. Der er mange muligheder for at fremstille sunde og helende urteprodukter i Urteværkstedet.

Der vil være en ekstra udgift til fremstilling af disse urteprodukter.

Kurset henvender sig til alle med interesse for naturens magi. Og til dig, som selv har lyst til at have urterne i hånden og fremstille sunde og styrkende urteprodukter til selvpleje eller som gave.

Læs mere og tilmeld dig her:

Mere om Dorte:
Uddannet phytoterapeut og levnedsmiddelingeniør. Hun har suppleret denne viden med en coach uddannelse, en bachelor i psykologi samt en uddannelse til kostvejleder og slankekonsulent.

Fra sin virksomhed Ulrikke.dk arbejder hun med at bringe mennesker i balance igen ved hjælp af naturens medicin.

Hun blev selv alvorligt syg i 2009 og har bogstaveligt talt taget sin egen medicin for at undgå kraftig smertestillende medicin og kemobehandling.