Minikursus i lægeplanter til kvinder v/Rikke Goerlich

Vi gentager det lille, populære kursus i brugen af lægeplanter til kvinder.

Her på kurset sættes der fokus på, hvorfor vi overhovedet skal have forskellige problemer med vores hormoner. Både mens vi er i den fertile alder, men så sandelig også når vi entrerer overgangsalderen.
Der er god hjælp at hente fra lægeplanterne. Der er mange at vælge imellem, så udgangspunktet er de lægeplanter, der er beskrevet i bogen Kend din urt, det gode kvindeliv med naturens medicin. Dermed er der nemlig rig mulighed for mere fordybelse senere.

Lægeplanterne vil eksempelvis være:

Aloe vera, baldrian, fjeld kvan, granatæble, grøn te, hindbær, humle, kamille, kyskhedstræ, lavendel, lind, løvefod, morgenfrue, salvie, rødkløver og røllike - og naturligvis flere, om tiden tillader det.

Vi ser på den traditionelle brug, den nutidige forskning og der krydres med små og nemme opskrifter, du hurtigt kan omsætte i praksis derhjemme.

Underviser:
Rikke Goerlich, leder af Urteskolen, vært på programmerne Urt, forfatter til bøgerne: Urt din helbredende have, Ingefær, Hvidløg, Kend din urt, det gode kvindeliv med naturens medicin, helseskribent i ugebladet Søndag.

Dato:

Århus: 27. august, 2017
Få pladser ledige.

København: 22. oktober, 2017

Undervisningen kører i fuld fart fra klokken 10.00 - 16.00

Pris:
Kr. 600- inkl. materiale. Dette sendes som pdf-fil - i form af hands outs. Print dem gerne ud, da er det nemt at tilføje dine egne notater.

Jeg har naturligvis te med ☺

Husk din madpakke, så du får den frokost, du har lyst til at spise :-)

Tilmelding via mail til skolen:

Vi har plads til 15 deltagere.

Din tilmelding er først endeligt registreret ved betalt faktura. Indbetalte beløb refunderes ikke.

Vel mødt ☺