Minikursus i lægeplanter i dagligdagen v/Rikke Goerlich

Vi gentager det lille, populære kursus i brugen af lægeplanter i dagligdagen.

På kurset ser vi blandt andet nærmere på urter, du ofte kan finde i dit køkkenskab eller i naturen udenfor. Vi snupper et par andre urter, som nok ikke er med i den daglige te eller madlavning, men derfor er de jo stadig vældig interessante.

Der bliver fokus på:

Aloe vera, brændenælde, bukkehorn, ginkgo, gurkemeje, hvidløg, ingefær, kanel, morgenfrue, mælkebøtte, solhat, oregano, perikon, rosmarin, rødkløver, røllike, timian, samt de energigivende urter som rosenrod, russisk rod, schisandra og naturligvis flere, om tiden tillader det.

Der lægges både vægt på den traditionelle brug, den nutidige forskning og ikke mindst, hvordan kan vi bruge de forskellige urter og lægeplanter i vores hverdag.

Underviser:
Rikke Goerlich, leder af Urteskolen, vært på programmerne Urt, forfatter til bøgerne: Urt din helbredende have, Ingefær, Hvidløg, Kend din urt, det gode kvindeliv med naturens medicin, helseskribent i ugebladet Søndag.

Dato:

Aarhus: 17. juni, 2017
Få pladser ledige

København: 13. august, 2017
Udsolgt

Undervisningen kører i fuld fart fra klokken 10.00 - 16.00

Pris:
Kr. 600- inkl. materiale. Dette sendes som pdf-fil - i form af hands outs. Print dem gerne ud, da er det nemt at tilføje dine egne notater.

Jeg har naturligvis te med ☺

Husk din madpakke, så du får den frokost, du har lyst til at spise :-)

Tilmelding via mail til skolen:

Vi har plads til 15 deltagere.

Din tilmelding er først endeligt registreret ved betalt faktura. Indbetalte beløb refunderes ikke.

Vel mødt ☺